Antena 3 CNN Politică Liberalul Bogdan Olteanu a intrat în blogosfera politică

Liberalul Bogdan Olteanu a intrat în blogosfera politică

Liberalul Bogdan Olteanu a intrat în blogosfera politică
Sursa foto: Bogdan Olteanu
20 Ian 2009   •   13:40

Bogdan Olteanu a intrat de luni în rândul bloggerilor care activează în sfera politică. Potrivit primei postări, liberalul susţine că este deschis la polemizarea tuturor ideilor politice, cu excepţia celor comuniste sau naziste şi promite discuţii interesante şi pe alte teme, condimentate cu ceva sarcasm.
"Vreau să exprim aici idei. Politice. Despre cum îmi văd şi cum îmi doresc ţara. Oraşul. Colegiul de deputat. Partidul. Despre liberalism, unde e şi încotro ar trebui să o ia în vremurile de criză. Despre cum tehnologia atacă libertatea, şi cum să facem să le avem pe amândouă", afirmă Olteanu.
El promite viitorilor cititori că va îmbunătăţi blogul cu fotografii, linkuri şi diverse categorii.
"Cu timpul, probabil că peisajul va deveni mai puţin arid. Ceva fotografii, legături, pagini, categorii or să apară, pe măsură ce învăţ să folosesc wordpress.com, care mă găzduieşte cu generozitate. Vor fi si ceva păreri, ceva sarcasm. Dar nu prea mult din fiecare", mai precizează Olteanu.
Moda blogurilor a câştigat tot mai mulţi adepţi în rândurile politicienilor autohtoni care au găsit o nouă supapă de exprimare a propriilor păreri şi de interacţionare cu oamenii. Printre cei care se bucură de un real succes în acest spaţiu virtual se numără Elena Udrea, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu sau Ion Iliescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Olteanu blog discutii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close