x close

Lider ALDE: Miroase de la o poștă blatul dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la prezidențiale

05 Sep 2019   •   11:40
Lider ALDE: Miroase de la o poștă blatul dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la prezidențiale

Liderul ALDE Dâmbovița spune că strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dăncilă, și implicit la Guvern, este de fapt o metodă prin care polarizează dezbaterea publică cu lupta împotriva Vioricăi Dăncilă în speranța că aceasta va intra astfel în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? Am văzut azi (ieri, n.red.) unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD.

Apoi, strategia dlui Iohannis este de-a dreptul ridicolă. Încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, a scris pe Facebook liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Citeşte mai multe despre:

iohannis Dancila prezidentiale ALDE Dambovita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati