Antena 3 CNN Politică Lider PDL, despre proteste: Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci

Lider PDL, despre proteste: Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci

Lider PDL, despre proteste: Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    16 Ian 2012   •   22:46

Fără o soluție la criza provocată de protestele de stradă, ședința PDL s-a desfășurat mai mult ca o terapie de grup, au fost ascultate toate opiniile, dar nu s-a oferit nicio soluție, susțin surse democrat-liberale, citate de Gândul.

Conform acestora, Colegiul Directorilor din PDL a promovat un scenariu optimist, potrivit căruia, dacă violențele din stradă vor continua, lunmea își va da seama că este vorba doar de huligani care caută scanda și nu de oameni nemulțumiți.

"Până la urmă ce să faci?! Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci" a declarat liderul democrat-liberal, referindu-se la lipsa de răspunsuri în ceea ce privește protestele din stradă.

Ședința PDL, de luni, a fost ”o terapie de grup”, au declarat membri de partid care au participat la reuniune, considerând că în cadrul acesteia nu s-a stabilit nimic. Cezar Preda, Constantin Ostaficiuc şi William Brînză au cerut în Colegiul Director al PDL, remanierea Guvernului, însă nu li s-a dat niciun răspuns.

S-a cerut o remaniere guvermanentală pentru a fi adus "sânge proaspăt". Aceștia au susținut că este nevoie de promovarea în Guvern a unor oameni credibili, cu priză la populaţie, care să nu fugă de presă şi de popor, fără acuzaţii de corupţie.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close