Antena 3 CNN Politică Lider PMP: „Am aflat că Liviu Dragnea vrea să propună un nou premier de la UDMR”

Lider PMP: „Am aflat că Liviu Dragnea vrea să propună un nou premier de la UDMR”

Lider PMP: „Am aflat că Liviu Dragnea vrea să propună un nou premier de la UDMR”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iun 2017   •   11:45

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care „depăşeşte imaginarul în politică”, scrie News.ro.

„La mai bine de jumătate de an de guvernare, după ce s-a prezentat în faţa propriilor colegi cu un plic în alb şi le-a cerut un vot de încredere fără să ştie pe cine votează, mi s-a părut un lucru extrem de grav şi sper că nu se confirmă, însă dacă domnul Dragnea va propune un prim-ministru de la UDMR e o chestiune care deja depăşeşte imaginarul în politică”, a afirmat Eugen Tomac.

Chestionat de unde are această informaţie, deputatul PMP a susţinut că de la mai mulţi colegi parlamentari, inclusiv de la PSD.

„Am auzit informaţia discutând cu colegi din Parlament, inclusiv cu o parte din PSD. E o informaţie pe care am primit-o acum puţin timp, mi s-a părut extrem de îngrijorătoare. Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi, nu cred că este o soluţie să vină cu o propunere de la UDMR”, a completat Eugen Tomac.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close