Un șef PMP Giurgiu, exclus din partid. Marius Crăcea anunțase la conferință că își caută iubită

14 Ian 2016   •   11:24
Un șef PMP Giurgiu, exclus din partid. Marius Crăcea anunțase la conferință că își caută iubită Foto: www.facebook.com/mariusbogdan.cracea
UPDATE 11.24 - Politicianul care îşi căuta iubită ca să poată deveni primar la Giurgiu a fost exclus din Mişcarea Populară, a anunțat şeful la nivel de judeţ al politicianului, joi, în direct la Antena 3.

Anunţul matrimonial, făcut în timpul conferinţei de presă, nu a fost pe placul şefului Mişcării Populare din judeţ, Ionel Dinu. Acesta a caracterizat declaraţia subordonatului său drept ”terifiantă” și a decis, la ceas de seară, să îl dea afară din partid. 
 
Anunţul matrimonial, făcut în timpul conferinţei de presă, nu a fost pe placul şefului Mişcării Populare din judeţ, Ionel Dinu. Acesta a caracterizat declaraţia subordonatului său drept ”terifiantă” și a decis, la ceas de seară, să îl dea afară din partid. 
 
”Este un caz terifiant. Vreau să-l anunț pe colegul meu (...) că este exclus din partid. A fost exclus la ora 21 și o să afle și el”, a spus președintele MP Giurgiu, Ionel Dinu, joi, emisiunea Se întâmplă în România, la Antena 3.

La auzul veștii, Marius Crăcea a spus că, probabil, va candida independent.

Anterior, Marius Crăcea tocmai spuse la Antena 3 că a primit 200 de cereri de prietenie pe Facebook. Totodată, el a explicat care sunt criteriile pe care le va aplica în căutarea iubitei. Vrea neapărat să vină din domeniul Justiţiei, pentru că are o pasiune pentru drept şi va purta conversaţii lungi cu ea. 
 
Acceptă şi femei minione, dar să fie frumoase, pentru că, spune politicianul, este la rândul lui frumos. 
 
Acesta a anunţat că a primit sute de cereri de prietenie pe Facebook şi va face o selecţie riguroasă, după ce le va accepta pe toate. 
 
____________________________________

Știrea inițială 10.30

Politician, caut iubită! Acesta este anunţul făcut de preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară (PMP) din Giurgiu care visează la fotoliul de primar, informează valahiatv.ro
 
Marius Bogdan Crăcea a declarat, fără nicio reţinere, că o iubită l-ar putea ajuta să câştige alegerile. 
 
A făcut şi o descriere scurtă a iubitei perfecte. Politicianul a specificat că ar fi ideal ca aceasta să lucreze în justiţie. 
 
”Anunţul meu, pe scurt, ar putea fi sintetizat astfel: Politician Giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere”, a spus Marius Bogdan Crăcea.
 

x close