x close

Lider PNL, mesaj pentru Cioloș: Politica este un lucru serios, nu se face numai în timpul liber

de D.G.    |    11 Mar 2017   •   12:38
Lider PNL, mesaj pentru Cioloș:  Politica este un lucru serios, nu se face numai în timpul liber  817

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Teodor Atanasiu, îi recomandă fostului premier Dacian Cioloş să îşi facă 'direct un partid', nu o platformă, menţionând că 'politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber', transmite Agerpres.

"Sunt multe lucruri pe care domnul Cioloş le-a văzut într-un fel când era tehnocrat şi sunt convins că le va vedea într-un alt fel în postura de om politic. Îi dorim succes! Din păcate, modul în care am colaborat în ultimul timp ne-a făcut să refuzăm o colaborare în care dânsul să vină direct moţ în frunte şi nu să parcurgă etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecând nu direct din funcţia de preşedinte al partidului cum dorea dânsul, ci parcurgând anumite etape şi apoi să fie ales de către un Congres în fruntea partidului. Sperăm că dacă partidul dânsului va fi încununat de succes să putem colabora împreună. (...) Nu am văzut un partid care să conteze în România, care să plece de la o platformă civică şi să se tranforme în partid politic. Fiindcă politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber ca acţiunile civice, politica se face în mod serios şi consecvent", a spus Atanasiu, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă, la Târgu Mureş.

El i-a recomandat lui Dacian Cioloş să îşi facă direct un partid, nu o platformă.

Atanasiu a precizat că, dacă Dacian Cioloş intră în politică, s-ar putea ca acesta să îşi clarifice "o grămadă de dileme pe care le avea când nu era tehnocrat şi nu se ocupa de politică".

Teodor Atanasiu a mai subliniat că orice implicare a unor cetăţeni în proiecte politice este binevenită, însă a susţinut că, până acum, platformele civice care s-au lansat în politică nu s-au dovedit a fi nişte proiecte reuşite.

Citeşte mai multe despre:

PNL Teodor Atanasiu Dacian Ciolos
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati