Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: Premierul îl poate demite pe Vlad Voiculescu fără acordul USR-PLUS

Rareș Bogdan: Premierul îl poate demite pe Vlad Voiculescu fără acordul USR-PLUS

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că premierul Florin Cîțu nu are nevoie de aprobarea unui partid pentru a face o remaniere: ”Sunt convins că nu trebuie să întrebe pe nimeni”

Rareș Bogdan: Premierul îl poate demite pe Vlad Voiculescu fără acordul USR-PLUS
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   23:06

”Eu nu cred că există un premier USR, un premier PNL și un premier UDMR. Nu, există un singur premier, care are în spate și sprijinul președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan pentru psnews.ro.

Acesta a precizat și că, dacă la Ministerul Sănătății era acum un ministru liberal, se luau măsuri „într-un anumit fel”.

”Cred că vorbim prea mult despre un om. Aici este mai mult decât un om. USRPLUS și l-a asumat, îl susține în continuare, noi suntem într-o coaliție și nu facem ce vrem în această coaliție. E clar că au apărut multe probleme acolo, dar e clar că este susținut total, cu pieptul gol scos în față pe frontul de luptă, de colegii săi din USRPLUS.

Noi suntem într-o coaliție și ne respectăm partenerii de coaliție. Dacă era un ministru liberal la Ministerul Sănătății probabil că luam măsuri într-un anumit fel. Nu este un ministru liberal, știu că face parte dintr-un cabinet unde PNL a dat premierul. Însă, premierul are acest apanaj al poziției sale, de a putea să opereze atunci când consideră necesar și remanieri.” a mai spus Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan cere răspunsuri: "Voiculescu, Arafat şi Nicuşor Dan să vină în faţa coaliţiei"

Rareş Bogdan, vicepreşedinte PNL, a cerut răspunsuri după evacuarea în noapte a pacienţilor de la Spitalul Foişor şi a precizat că Vlad Voiculescu, Raed Arafat şi Nicuşor Dan trebuie "să vină în faţa coaliţiei".

"Înainte de a fi lider politic, înainte de a fi fost jurnalist, sunt om, la fel ca dvs. și mă gândesc că acolo, la Foișor, puteau fi bunicii mei, părinții mei, copiii mei. Imaginile pe care eu le-am văzut aseară și pe care le-am comentat cu colegii mei din conducerea PNL au depășit orice limită.

Eu m-am săturat, sincer și tocmai de asta, în calitate de prim-vicepreședinte al PNL nu voi participa doar la biroul executiv de luni, ci voi participa și la coaliție unde voi cere ca domnul Raed Arafat, domnul Vlad Voiculescu și domnul Nicușor Dan, în subordinea căruia se află spitalul, să se prezinte în fața coaliției de guvernare.

Acești trei domni nu au ajuns la putere pentru că i-au pus părinții sau bunicii lor, ci au ajuns pentru că eu, Robert Sighiartău, Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Emil Boc, Dacian Cioloș, am făcut campanie în această țară și am adus la putere niște oameni.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close