Antena 3 CNN Politică Lider PSD, sfaturi militare pentru Dragnea: Să nu îi dea afară pe nemulţumiţi, marea artă este să îi conduci

Lider PSD, sfaturi militare pentru Dragnea: Să nu îi dea afară pe nemulţumiţi, marea artă este să îi conduci

Lider PSD, sfaturi militare pentru Dragnea: Să nu îi dea afară pe nemulţumiţi, marea artă este să îi conduci
22 Sep 2018   •   13:41

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, îi recomandă lui Liviu Dragnea să nu îi dea afară din partid pe nemulţumiţi după votul de încredere din CExN, fiind de părere că „marea artă” a unui lider este să îi ţină pe aceştia în interiorul formaţiunii şi să îi conducă.

Dumitru Buzatu a declarat, sâmbătă, că toţi participanţii la CExN, în ciuda divergenţelor de opinii, nu au dorit destrămarea majorităţii parlamentare şi abandonarea guvernării.

”La CExN s-a întâmplat ceea ce am prevăzut, a fost o dezbatere cu multe aspecte neaşteptate, cu unele răbufniri, dar care a avut o notă comună, vizibilă la toţi participanţii, şi anume de a nu-şi asuma cineva responsabilitatea de a strica majoritatea parlamentară şi a abandona guvernarea. În PSD, apele se limpezesc şi se tulbură succesiv. Eu cred că preşedintele partidului trebuie să analizeze cu foarte mare atenţie situaţia nemulţumirilor exprimate şi, pe cât posibil, să nu se lase pradă tentaţiei sau să nu accepte propunere celor care cred că soluţia este să îi dai afară pe cei care exprimă nemulţumiri. Marea artă este să îi ţii înăuntru şi să îi conduci”, a spus Buzatu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: sfat Dragnea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close