Antena 3 CNN Politică Lideri PDL, deranjaţi de asocierea cu PRM în CGMB

Lideri PDL, deranjaţi de asocierea cu PRM în CGMB

Lideri PDL, deranjaţi de asocierea cu PRM în CGMB
Sursa foto: sever voinescu
02 Iul 2009   •   08:17

Lideri ai Partidului Democrat Liberal au început să se arate extrem de nemulţumiţi de asocierea formaţiunii lor cu PRM în Consiliul General al Capitalei.
Astfel, Sever Voinescu s-a alăturat vocii celor care contestă unele politici ale formaţiunii politice. Anterior, Cristian Preda şi Monica Macovei au făcut aluzie la o posibilă demitere a ministrului Tineretului. Iar acum Cristian Preda s-a asociat cu Sever Voinescu pentru a acuza asocierea PDL cu PRM în Consiliul General al Capitalei. ?PDL a făcut o mişcare politică Ťcolosalăť o spun ironic, ieri (marţi - n.red.) în CGMB, dând susţinerea de la PNG pe susţinerea PRM. Vă spun sincer că sunt personal nemulţumit pentru că nu văd ce aduce bun pentru bucureşteni această complicitate supărătoare?, a declarat Preda, citat de Cotidianul.
El s-a arătat nemulţumit şi de intenţia lui Gigi Becali de a intra în PPE. ?Ţin să spun că Becali nu va fi în grupul PPE cum au încercat unii să sugereze. PDL este un partid diferit şi se înscrie în altă orbită decât cea a partidelor extremiste, PRM şi PNG?, a declarat acesta.
În aceeaşi linie s-a înscris şi deputatul PDL Sever Voinescu, care se se simte ?extrem de inconfortabil ori de câte ori şi oriunde partidul din care fac parte se asociază cu partidul domnului Vadim Tudor?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close