Antena 3 CNN Politică Liderii Opoziţiei au convenit să ceară suplimentarea temelor sesiunii extraordinare a Parlamentului

Liderii Opoziţiei au convenit să ceară suplimentarea temelor sesiunii extraordinare a Parlamentului

Liderii Opoziţiei au convenit să ceară suplimentarea temelor sesiunii extraordinare a Parlamentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Aug 2010   •   19:00

Liderii partidelor aflate în Opoziţie au convenit, luni, să ceară suplimentarea temelor sesiunii extraordinare a Parlamentului. Este vorba despre discutarea acelor ordonanţe care privesc modificările la legea finanţelor publice, preluarea spitalelor şi nivelul taxei pe valoarea adăugată. Decizia a venit la finalul unei întâlniri a liderilor PSD, PNL şi cei ai Partidului Conservator. Nu s-a discutat nimic deocamdată despre o strategie comună post-moţiune.

După multe ezitări şi contre în presă, liderii Opoziţiei au reuşit să se întâlnească pentru a pune la punct teme importante legate de sesiunea parlamentară extraordionară.

Cele trei partide de Opoziţie au convenit suplimentarea ordinii de zi a sesiunii extraordinare de la Senat, la fel cum s-a întâmplat la Camera Deputaţilor.

Pe 16 august, Camera Deputaţilor urmează să se reunească în sesiune extraordinară, după ce preşedintele Traian Băsescu a solicitat acest lucru conducerii celor două camere. Principalul subiect aflat pe ordinea de zi este Legea Agenţiei Naţionale de Integritate. Legea a fost modificată în Senat, însă a fost declarată neconstituţională. Proiectul a fost retrimis la Camera Deputaţilor, care este camera decizională.

Antena 3

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close