Antena 3 CNN Politică Liderii PDL s-au întâlnit cu Boc la sediul partidului, unde ar fi stabilit deja numele miniştrilor care pleacă

Liderii PDL s-au întâlnit cu Boc la sediul partidului, unde ar fi stabilit deja numele miniştrilor care pleacă

Liderii PDL s-au întâlnit cu Boc la sediul partidului, unde ar fi stabilit deja numele miniştrilor care pleacă
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Sep 2010   •   11:44

Şedinţă de taină la PDL. Premierul Emil Boc, împreună cu mai mulţi lideri şi parlamentari ai partidului s-au întâlnit, joi dimineaţă, la sediul PDL, cu câteva ore înaintea reuniunii Colegiului Director al partidului. Premierul a stat la şedinţă aproximativ o oră, după care a plecat spre Palatul Victoria, ceilalţi democrat-liberali rămânând la sediul partidului.

Se pare că în timpul şedinţei s-au stabilit deja numele miniştrilor care vor pleca din actualul Cabinet Boc. La şedinţă au participat, printre alţii, ministrul Economiei, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur şi Ioan Oltean.

Surse citate de Antena 3 susţin că premeirul Emil Boc s-ar fi întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, joi dimineaţă, în jurul orei 8:00, pentru a discuta despre remaniere. Întâlnirea ar fi avut loc la reşedinţa preşedintelui din cartierul Primăverii.

Liderii PDL se vor reuni în şedinţa Colegiului Director al partidului, începând cu ora 16:00. Aceasta este programată să aibă loc la Palatul Parlamentului, după ce iniţial fusese convocată la sediul formaţiunii politice. Numele miniştrilor care vor părăsi guvernul, precum şi nominalizăriel făcute sunt aşteptate să fie anunţate la finalul acestei şedinţe.

Grupurile parlamentare ale PDL, împreună cu liderii partidului, s-au reunit, miercuri seară, la Parlament, pentru a discuta despre remanierea guvernamentală. În cadrul şedinţei, majoritatea parlamentarilor democrat-liberali a votat în favoarea remanierii Guvernului Boc. O a doua variantă propusă a fost depunerea mandatului de către actualul Cabinet.

Tot miercuri, parlamentarii democrat-liberali au completat chestionare în care au dat note miniştrilor. Cel mai probabil, acestea au fost analizate în timpul şedinţei de joi dimineaţă.

Vezi aici declaraţiile făcute după şedinţa PDL

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: remaniere sedinta parlamentari
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close