Antena 3 CNN Politică Liderii PDL s-au întrunit într-o şedinţă pe tema CNC de sâmbătă

Liderii PDL s-au întrunit într-o şedinţă pe tema CNC de sâmbătă

Liderii PDL s-au întrunit într-o şedinţă pe tema CNC de sâmbătă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Feb 2011   •   19:57

Liderii PDL s-au reunit în şedinţă la sediul central al partidului din Aleea Modrogan. Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, că liderii PDL şi premierul Emil Boc au discutat, la sediul partidului, despre organizarea şedinţei din 5 martie a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC).
   
Sulfina Barbu a precizat că, printre liderii PDL prezenţi la reuniune, s-au aflat prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, secretarul general adjunct Gheorghe Flutur.
   
"Am discutat probleme organizatorice pentru o astfel de reuniune (Consiliul Naţional de Coordonare al PDL din 5 martie - n.r.)", a declarat Sulfina Barbu.
   
Ea a adăugat că a luat parte, timp de o oră, la discuţiile de la sediul PDL, dar a plecat înainte de finalizarea acestora, având un alt program.
   
Printre cei prezenţi la şedinţă se află premierul Emil Boc, secretarul general adjunct Gheorghe Flutur, preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreşedintele Raluca Turcan, conform unor surse citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, liderii PDL discută despre pregătirile pentru Consiliului Naţional de Coordonare de sâmbătă, 5 martie, calendarul acestei acţiuni, dar şi ultimele modificări la Statutul partidului.

Aceasta este prima reuniune a liderilor PDL după Congresul UDMR.

PDL şi-a amânat CNC stabilit iniţial pentru 19 februarie pe motiv că dorea să aştepte mai întâi alegerile interne din UDMR.

Conducerea PDL se va reuni luni dimineaţă în şedinţa BPN, în care ar urma să se discute despre pregătirea CNC.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close