Antena 3 CNN Politică Liderii PNL nu renunță la Florin Cîțu: "Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări"

Liderii PNL nu renunță la Florin Cîțu: "Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări"

Florin Cîțu are susținerea liderilor PNL la consultările de joi, de la Palatul Cotroceni. Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu susține că „decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu”.

Liderii PNL nu renunță la Florin Cîțu: "Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    20 Oct 2021   •   17:45

„Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni. Avem convingerea că vom genera o majoritate în jurul PNL”, a scris Iulian Dumitrescu.

Precizările liderilor PNL vin în contextul în care surse politice au dat de înțeles că Iohannis nu l-ar mai dori ca premier pe Florin Cîțu și că intenția șefului statului este să desemneze pe altcineva pentru a forma guvernul.

„Am observat un val de fake news în ultimele zile, inițiat de adversarii Partidului Național Liberal, şi aş vrea să reamintesc un lucru. Există o decizie asumată și votată în Partidul Național Liberal: propunerea de premier este președintele PNL.

România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline, iar soluția este un nou guvern format în jurul Partidului Național Liberal, condus de Florin Cîţu. Cred că și unii, și alții, trebuie să fim echilibrați, să dăm dovadă de responsabilitate. Responsabilitatea despre care a vorbit toată lumea, astăzi, la tribuna Parlamentului”, a scris, la rândul său, Dan Vîlceanu, pe Facebook.

Programul consultărilor de la Cotroceni

Ora 11.00 - Partidul Național Liberal

Ora 11.30 - Partidul Social Democrat

Ora 12.00 - Uniunea Democrată a Maghiarilor din România

Ora 12.30 - Uniunea Salvați România

Ora 13.00 - Alianța pentru Unirea Românilor

Ora 13.30 - Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale

×
Subiecte în articol: PNL Florin Cîțu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close