Antena 3 CNN Politică Liderii PSD, critici dure aduse Alinei Gorghiu pentru un mesaj pe Facebook: "Festivalul idioțeniilor. Lucrează cu elan la trecerea PNL în istorie"

Liderii PSD, critici dure aduse Alinei Gorghiu pentru un mesaj pe Facebook: "Festivalul idioțeniilor. Lucrează cu elan la trecerea PNL în istorie"

Mai mulţi lideri PSD, printre care și Eugen Teodorovici și Lucian Romașcanu, o critică pe Alina Gorghiu după ce aceasta a publicat un mesaj în care afirma că pandemia şi incendiul de la „Matei Balş” au reuşit să unească şi mai mult echipa aflată acum la guvernare.

Liderii PSD, critici dure aduse Alinei Gorghiu pentru un mesaj pe Facebook: "Festivalul idioțeniilor. Lucrează cu elan la trecerea PNL în istorie"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   20:55

„Campania de vaccinare anti COVID-19 şi incendiul de la Matei Balş au făcut coaliţia de guvernare să fie mai unită, ne-a ajutat să funcţionăm mai bine şi să fim mai solidari." a scris marți pe Facebook, vicepreşedinta Senatului, Alina Gorghiu.

Lucian Romașcanu: Pe ei îi unesc românii morți! Cum spunea șeful dvs. de facto, ”a trebuit să moară oameni” ca să funcționați mai bine

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romaşcanu, a avut o reacție vehementă și a criticat-o pe senatoare pentru mesajul transmis:

"Festivalul idioțeniilor! Doamna Gorghiu, cea care a contribuit decisiv la prăbușirea electorală a PNL din 2016, lucrează cu elan la trecerea PNL în istorie.

Distinsa doamnă, cu voce sonoră și când trebuie și când nu, face lumină asupra a ceea ce unește această coaliție de guvernare a perdanților:
- NU un program coerent
- NU un buget
- NU lucrul pentru binele românilor
- NU competența

Într-un cuvânt, NIMIC din ceea ce ar trebui să unească și motiveze o coaliție.

Pe ei îi unește DEZASTRUL! Pe ei îi unesc românii morți! Cum spunea șeful dvs. de facto, ”a trebuit să moară oameni” ca să funcționați mai bine...

Fiind ocupată cu transformarea negrului în alb, nu vede catastrofa pe care o lasă în urmă: oameni decedați, economie în derivă, sistem sanitar prăbușit.

Dar românii văd! Demisia, Vlad Voiculescu!" a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

#festivalulidioteniilor Doamna Gorghiu, cea care a contribuit decisiv la prăbușirea electorală a PNL din 2016, lucrează...

Posted by Lucian Romascanu on Tuesday, 2 February 2021

O reacţie dură a avut şi fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici: „Dna Gorghiu, senator PNL, poate lua premiul pentru cea mai cinică declarație! Sunt curios cum poate considera un parlamentar ales de români, o tragedie ca fiind un ajutor”.

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close