Antena 3 CNN Politică Liderii PSD şi PDL se ceartă din nou pe numirile în funcţie

Liderii PSD şi PDL se ceartă din nou pe numirile în funcţie

Liderii PSD şi PDL se ceartă din nou pe numirile în funcţie
Sursa foto: victor ponta
17 Feb 2009   •   01:36

La două luni de la formarea noului executiv, liderii partidelor de la guvernare nu au ajuns încă la o înţelegere deplină a împărţirii funcţiilor. La întâlnirea săptămânală a coaliţiei, problema pe ordinea de zi a fost refuzul democrat-liberalilor de a-l schimba pe Ionel Manţog de la conducerea complexulului energetic Turceni.
Ministrul pentru relaţia cu parlamentul, Victor Ponta, principalul adversar al lui Manţog s-a certat îndelung pe această temă cu premierul Emil Boc şi cu miniştrii Adriean Videanu şi Vasile Blaga, cărora le-a spus să pună ?măcar unul care nu a fost trimis în judecată?. Au urmat mai multe schimburi de contre verbale, fără ca ?problema Manţog? să fie rezolvată, scrie Evenimentul Zilei.
Atitudinea colegilor din coaliţie l-a înfuriat pe Ponta, care s-a plâns colegilor că liderii PDL ?impun deciziile prin ţipete?. ?Sunt foarte supărat. Nu mai accept ca Videanu şi Boc să ţipe la mine. Nu sunt ministru de rangul doi sau trei?, a avertizat Ponta. ?Concluzia discuţiei a fost că inculpatul Manţog rămâne deocamdată în funcţie. Dar nu mi se pare corect ca Manţog, care e trimis în judecată pentru fraude la Turceni, să apară la proces şi ca inculpat, şi ca parte vătămată, dat fiind că reprezintă conducerea actuală a combinatului?, a declarat Ponta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close