Antena 3 CNN Politică Liderii UDMR se întâlnesc joi la Cluj: Cazul Borbely s-ar putea număra printre subiectele de discuţie

Liderii UDMR se întâlnesc joi la Cluj: Cazul Borbely s-ar putea număra printre subiectele de discuţie

Liderii UDMR se întâlnesc joi la Cluj: Cazul Borbely s-ar putea număra printre subiectele de discuţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   22:18

Liderii UDMR se vor întâlni, joi, la Cluj-Napoca, în şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii. Potrivit unor reprezentanţi ai Uniunii, citaţi de Mediafax, întâlnirea a fost stabilită în urmă cu două săptămâni, fără a avea legătură cu cazul Borbely.

Reprezentanţi ai UDMR au declarat că pe ordinea de zi a şedinţei se află probleme organizatorice, aceasta fiind prima reuniune a Consiliului Permanent după congresul UDMR la care Kelemen Hunor a fost ales la şefia formaţiunii.

Printre participanţii la şedinţă se numără liderul UDMR Kelemen Hunor, fostul preşedinte Marko Bela, mai mulţi preşedinţi de organizaţii locale, precum şi Laszlo Borbely, care este vicepreşedinte politic al Uniunii.

Deşi reuniunea a fost stabilită în urmă cu două săptămâni, ar putea fi abordat şi cazul Borbely.

Şedinţa va avea loc la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă în care este deja pus sub acuzare consilierul său, Szepssy Szabolcs. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Borbely ar fi beneficiat de lucrări de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firmă.

Firma, care aparţine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrări de amenajare în valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely. Ministerul Mediului nu a confirmat până în prezent informaţiile.

Miercuri dimineaţă, procurorii DNA au efectuat o percheziţie în imobilul care ar aparţine rudei ministrului Laszlo Borbely.


×
Subiecte în articol: UDMR Laszlo Borbely Cluj
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close