Antena 3 CNN Politică Liderii USL: PDL a dat două milioane de euro pentru a-şi asigura victoria la alegeri

Liderii USL: PDL a dat două milioane de euro pentru a-şi asigura victoria la alegeri

Liderii USL: PDL a dat două milioane de euro pentru a-şi asigura victoria la alegeri
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Aug 2011   •   20:54

Pierderea alegerilor din judeţul Neamţ de către Uniunea Social Liberală (USL) este un rezultat al presiunilor foarte mari făcute de cei din PDL, susţin liderii uniunii. Aceştia i-au acuzat pe democrat-liberalii conduşi de Gheorghe Ştefan că au folosit nu mai puţin de două milioane de euro pentru a-şi asigura câştigarea scrutinului.

Liderii USL susţin că principalele arme folosite de PDL în alegerile pentru colegiile din Neamţ şi Maramureş au fost mita şi şantajul.

Chiar dacă Liviu Harbuz, candidatul Uniunii Social-Liberale în Colegiul 6 Neamţ , a pierdut alegerile, liderii USL susţin că cele peste 14.000 de voturi obţinute de el reprezintă unul dintre cele mai bune rezultate înregistrate.

"La câţi bani a băgat Pinalti (Gheroghe Ştefan - n.r.), ar fi trebuit să ia 90% din voturi, a luat doar 55%", a declarat Victor Ponta, lider USL.

Presiuni foarte mari au fost şi la alegerile din Maramureş, însă acolo Florin Tătaru, candidatul USL, a reuşit să câştige postul de deputat.

Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramureş, întrunind peste 42% dintre opţiunile de vot. El a fost urmat de candidatul PDL, cu peste 35% din voturi.

Vezi aici rezultatele finale ale alegerilor parlamentare parţiale din Neamţ şi Maramureş.

 



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close