Antena 3 CNN Politică Liderii USL vor cere demisia Guvernului la întâlnirea cu Emil Boc, miercuri

Liderii USL vor cere demisia Guvernului la întâlnirea cu Emil Boc, miercuri

Liderii USL vor cere demisia Guvernului la întâlnirea cu Emil Boc, miercuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    17 Ian 2012   •   20:46

Liderii USL se vor întâlni miercuri la ora 13.00 la Parlament cu premierul Emil Boc şi cu liderii coaliţiei de guvernare. Întâlnirea a fost cerută de Emil Boc, iar la aceasta vor participa şi liderii partidelor parlamentare. USL va cere demisia Guvernului.

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că discuţiile politice pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare vor fi derulate în zilele următoare şi că nu are nicio problemă în a lansa chiar el partidelor invitaţia la o discuţie pe această temă.

"Eu nu am trimis invitaţie pentru sesiune extroardinară, pentru că aceasta este solicitată de opoziţie. Vor continua discuţiile în perioada următoare, nu am niciun fel de problemă să îi invit şi eu (pe liderii opoziţiei-n.r.)", a răspuns Boc unei întrebări a presei pe această temă.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc, miercuri, pentru a discuta cererea USL de convocare a unei sesiuni parlamentare extraordinare.

PNL şi PSD au depus la Parlament o solicitare de convocare a unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 23-24 ianuarie, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu.


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close