Antena 3 CNN Politică Liderii USR din Alba aproape s-au luat la bătaie, după ce s-au certat pe cine este mai harnic şi mai săritor

Liderii USR din Alba aproape s-au luat la bătaie, după ce s-au certat pe cine este mai harnic şi mai săritor

A fost scandal în centrul Munţilor Apuseni, după inundațiile care au devastat Țara Moților. Ploile puternice din ultima vreme au lăsat zeci de familii fără gospodării. Președintele USR Alba Iulia, Ionel Oltean, s-a certat cu președinta USR Baia de Arieș, Bianca Olar, pe cât de „harnic” și de „săritor” a fost fiecare.

Liderii USR din Alba aproape s-au luat la bătaie, după ce s-au certat pe cine este mai harnic şi mai săritor
Sursa foto: Captură Youtube/Ziarul Unirea
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2021   •   21:06

Președinții USR Alba Iulia și Baia de Arieș au avut o discuție tensionată.

Inundațiile masive din Apuseni se pare că au încins spritele în Țara Moților, iar oficialii dornici de ajutorarea oamenilor s-au insultat şi acuzat reciproc.

"Aceste demersuri au devenit o adevărată competiție, în urma cărora au izbucnit chiar și scandaluri", potrivit ziarulunirea.ro

Președinta USR Baia de Arieș, Bianca Olar susține că a fost agresată de către președintele USR Alba Iulia, Ionel Oltean.

"Astea sunt acuzații grave. Nu am ridicat mâna la mama, la sora mea, la nevasta mea în 40 de ani", a spus Ionel Oltean în clipul care a fost făcut public pe Facebook duminică seara.

Zeci de persoane au fost evacuate, mai multe case au fost avariate şi inundate, mai multe autoturisme au fost luate de ape şi o serie de drumuri sunt blocate în urma inundaţiilor produse în Munţii Apuseni.

×
Subiecte în articol: cearta bătaie harnic saritor liderii usr alba
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close