Antena 3 CNN Politică Liderul PC, după excluderea lui Ciuhodaru din PC: USL nu are nevoie de oameni duplicitari

Liderul PC, după excluderea lui Ciuhodaru din PC: USL nu are nevoie de oameni duplicitari

Liderul PC, după excluderea lui Ciuhodaru din PC: USL nu are nevoie de oameni duplicitari
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Sep 2011   •   11:01

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus, joi, din Partidul Conservator, informează Mediafax.

"Am fost mandatat în cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator să iau o decizie în ceea ce-l priveşte pe Tudor Ciuhodaru, în urma unei discuţii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut. Din păcate nu a avut demnitatea să facă asta şi în faţa partidului care s-a angajat să-l susţină în alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a acţionat în ultimul timp împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid. Consider că prin voturile acordate puterii în Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator", declară preşedintele PC, Daniel Constantin, conform unui comunicat.

Liderul PC adaugă că în lupta cu regimul Băsescu-Boc USL nu are nevoie de "oameni duplicitari, ci de oameni care să-şi dorească cu adevărat schimbarea celor care au umilit cetăţenii în ultimul timp".

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că deputatul Tudor Ciuhodaru, prin acţiunile din ultima perioadă, "s-a autoexclus din PC şi din USL", dar că, potrivit Statutului, partidul va lua o decizie faţă de acesta după o discuţie cu deputatul.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close