Antena 3 CNN Politică Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   09:24

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, va candida pentru un fotoliu de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, a declarat, luni, liderul ţărăniştilor vâlceni, Ioan Iordăchescu.

"După retragerea din cursă a domnului Tudor, conducerea ARD a decis ca pe acest colegiu să candideze domnul Pavelescu. Experienţa politică, faptul că este preşedintele unuia din cele mai vechi partide România, singurul partid istoric care şi-a păstrat componenta pro-occidentală şi anticomunistă ne îndreptăţeşte să considerăm că acest colegiu ca reveni ARD. Este cazul ca şi Vâlcea, judeţ cunoscut în perioada interbelică drept un fief al PNŢCD, având nu mai puţin de 10.000 de membri să revină în rândul judeţelor civilizate alături de cele din Ardeal şi să anulăm amprenta de stânga care dăinuie de 20 de ani aici", a declarat Iordăchescu, potrivit Agerpres.

Iniţial, ARD îl nominalizase pe acest Colegiu pe cunoscutul om de afaceri din zona Olteniei, Ion Tudor, dar ulterior acesta şi-a anunţat retragerea din motive personale.

Pentru Râmnicu Vâlcea, candidaţii ARD sunt: Aurelian Pavelescu (PNŢCD), fostul primar al municipiului, Romeo Rădulescu (PDL) şi senatorul Dorel Jurcan, preşedintele organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor vâlceni.





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close