Liderul PRM Suceava, lăsat fără acte şi bani de trei copii

de Antena3.ro    |    18 Oct 2011   •   23:34
Liderul PRM Suceava, lăsat fără acte şi bani de trei copii Foto: newsme.ro
Trei copii cu vârste între 10 şi 16 ani sunt căutaţi de poliţiştii după ce, luni, au intrat în sediul PRM Suceava şi au furat borseta în care se aflau actele de identitate, cheile autoturismului, locuinţei şi sediului partidului, precum şi două telefoane mobile ce aparţineau liderului filialei, informează Mediafax.Potrivit informaţiilor obţinute de poliţişti,  o fată în vârstă de 15-16 ani şi doi băieţi de aproximativ 10 ani, au intrat, luni,  în sediul organizaţiei judeţene a PRM pentru a cerşi şi i-au cerut preşedintelui filialei partidului, Gheorghe Acatrinei, o sticlă cu apă minerală.

Cei trei au profitat de neatenţia acestuia şi i-au furat de pe birou o borsetă de culoare neagră în care acesta avea actul de identitate şi alte documente, 200 de lei, două telefoane mobile, cheile de la autoturism, de la locuinţă şi de la sediul partidului, după care au ieşit în fugă.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că, ulterior, la aproximativ jumătate de oră după sesizarea furtului, borseta a fost găsită în spaţiul verde din apropierea Căminului de copii nr.1 din Suceava având toate documentele şi banii în interior, mai puţin cheile de la autoturism şi cele două telefoane mobile.

Cercetările în acest caz continuă pentru identificarea autorilor furtului, prejudiciul creat fiind de aproximativ 800 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close