Antena 3 Politică Liderul Pro România Alba, despre cei 300 de membri care au plecat la PSD: „E greu să fii surprins când fugarii devin din nou fugari”

Liderul Pro România Alba, despre cei 300 de membri care au plecat la PSD: „E greu să fii surprins când fugarii devin din nou fugari”

18 Oct 2019   •   14:48
Liderul Pro România Alba, despre cei 300 de membri care au plecat la PSD: „E greu să fii surprins când fugarii devin din nou fugari”
Sursa foto: Foto: Horatiu Florea/Facebook

Liderul PRO România, filiala Alba, Horațiu Florea, a afirmat, într-un comunicat de presă intitulat ”Salut indecizia fostilor colegi!”, că cele 300 de persoane care ar fi părăsit partidul în favoarea PSD nu sunt o pierdere pentru Pro România, căci ele faceau parte din organizații ce au fost conturate până acum „doar la nivel de discuții cu câte o persoană”.

Am urmărit și eu conferința PSD care, cel mai probabil s-a dorit a fi o lovitură sub centură în ceea ce ne privește. Ei bine este greu să fii surprins când fugarii devin din nou fugari sau când se vorbește despre sute de oameni care pleacă, numere pe care PRORomânia nu i-a avut niciodată.

Pe scurt, n-am avut niciodată ce spun ei că am pierdut!

Domnul Cârnațiu Lazăr Sebastian nu este o pierdere pentru organizația noastră, ba dimpotrivă, îi salutăm decizia de a pleca la fel cum a venit, prin fugă și trădare. Îi dorim mult succes în noua și vechea familie PSD și considerăm că valorile sale personale se regăsesc mult mai mult în stilul de politică promovat de domnul Dîrzu.

În ceea ce privește organizațiile PRORomânia Blaj și Abrud, ne-am dori foarte mult să facem și noi cunoștință cu acești membri, deoarece aceste organizații încă nu fuseseră conturate decât la nivel de discuții cu câte o singură persoană.

Singurul regret pe care îl am cu adevărat în acest moment este legat de decizia doamnei Roxana Reisnaor , o doamnă față de care am un deosebit respect și a cărei performanță o voi recunoaște și promova indiferent de partidul din care va face parte. Îi urez mult succes în noul drum politic și cred cu tărie că este primul om de calitate pe care PSD Alba îl câștigă de 15 ani încoace.

Am mai fost acuzați în această conferință că politica noastră este una anti PSD, nu o considerăm o acuză ci mai degrabă un compliment! Da! Pentru cei care încă nu cunosc regulile democrației, precum domnul Cârnațiu, îl informăm pe această cale, că așa se face opoziție.

Știm că politica pe care ei o înțeleg este să fii prieten cu toată lumea și să pleci capul oricui, oriunde pentru a prinde o funcție în caz că echipa ta pierde. Ei bine, noi facem lucrurile altfel! Noi ne asumăm o luptă pentru o stângă sănătoasă și reformată pentru România, iar PSD nu mai reprezintă de prea mult timp interesele electoratului de stânga.

Le urez mult succes în drumul ales și sper ca obiectivele lor să devină la un moment și cele pe care România le merită!”, a declarat Horațiu Florea într-un comunicat de presă citat de Alba24.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close