Antena 3 CNN Politică Liderul PSD nu exclude o remaniere guvernamentală, după euroalegeri

Liderul PSD nu exclude o remaniere guvernamentală, după euroalegeri

Liderul PSD nu exclude o remaniere guvernamentală, după euroalegeri
Sursa foto: mircea geoana
29 Mai 2009   •   13:02

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Năsăud, unde a participat la zilele oraşului, că nu exclude o remaniere guvernamentală, însă, dacă se va întâmpla acest lucru, va fi abia după euroalegeri, scrie NewsIn.

Geoană a răspuns întrebării unui jurnalist care a vrut să ştie dacă se are în vedere un astfel de demers.

"Tot ce e posibil, dar acum toată lumea stă să aştepte rezultatele alegerilor europarlamentare, care sunt un test politic. Eu nu cred că va exista un moment de instabilitate politică majoră, dar orice este posibil, ţinând cont de faptul că principalul decident în PDL, Traian Băsescu, e într-o situaţie de declin electoral foarte pronunţată?, a răspuns Geoană, care susţine că nu e nemulţumit de activitatea miniştrilor PSD, pe care i-a catalogat drept ?oameni serioşi care încearcă în condiţii dificile să se achite de datorii?.

Preşedintele PSD a făcut o vizită de două ore la Năsăud, unde s-a adresat participanţilor al Festivalul ?De Ispas la Năsăud?. El a primit o diplomă de onoare din partea organizatorilor festivalului după care a vizitat Primăria Năsăud şi a semnat în Cartea de onoare a oraşului.

De la primarul Năsăudului, Dumitru Mureşan (PDL), Geoană a primit o traistă ţărănească şi un clop cu păun. În finalul vizitei a depus o coroană la Monumentul Eroilor din faţa Primăriei Năsăud.

Tot joi, Mircea Geoană a participat şi la ceremonia organizată de Ziua Eroilor la Secu, judeţul Harghita, subliniind în discursul său faptul că visul naţiunii române nu s-a îndeplinit încă, deoarece eroii români, căzuţi în Primul Război Mondial visau la o Românie Mare, în care să se poată trăi decent, în care copiii copiilor lor să aibă parte de şcoală, belşug, prosperitate şi toleranţă interetnică.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close