Antena 3 CNN Politică Liderul sindicatului Metrorex sare la gâtul şefului său politic: Vanghelie vorbeşte cel mai bine când tace

Liderul sindicatului Metrorex sare la gâtul şefului său politic: Vanghelie vorbeşte cel mai bine când tace

Liderul sindicatului Metrorex sare la gâtul şefului său politic: Vanghelie vorbeşte cel mai bine când tace
Sursa foto: Marian Vanghelie
18 Noi 2009   •   14:03

Liderul sindicaliştilor de la metrou, Ion Rădoi, care întruneşte şi calitatea de parlamentar PSD a crticat miercuri foarte dur declaraţiile liderului său pe linie de partid, Marian Vanghelie, care susţinuse marţi că îi va ordona acestuia să oprească greva Metrorex.
Iritat de amestecului factorului politic în acţiunea sindicalistă, Rădoi a susţinut că preşedintele PSD Bucureşti vorbeşte cel mai bine când tace şi că îl suspectează de o relaţie cu PDL. Sindicalistul- parlamentar l-a avertizat pe primarul sectorului 5 că sindicaliştii de la metrou nu sunt subalternii lui şi a declarat că nu înţelege de ce preşedintele PSD Bucureşti a afirmat că va face intervenţii pentru oprirea grevei.
"Îl suspectez de o relaţie cu PDL", a spus Rădoi, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă legalitatea grevei angajaţilor Metrorex.
Ulteriror, Rădoi şi-a îndulcit tonul şi şi-a nuanţat poziţia apreciind că, probabil, "Vanghelie a încercat doar să lămurească problema", în condiţiile în care angajaţiu de la metrou au fost acuzaţi că ar fi pus în scenă o "grevă politică".
"Greva nu are legătură cu politicul", a dat asigurări Rădoi.
Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a negat, într-un interviu pentru "Gândul", orice legătură sau implicare a social-democraţilor în greva de la metrou, el arătând că îl caută de dimineaţă pe Rădoi pentru a-i cere să întrerupă protestul, dar nu-l prinde la telefon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Metrorex grevă
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close