Antena 3 CNN Politică Liderul USR, Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL. Ne vedem astăzi în Piaţa Universităţii

Liderul USR, Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL. Ne vedem astăzi în Piaţa Universităţii

Liderul USR, Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL. Ne vedem astăzi în Piaţa Universităţii
22 Ian 2017   •   14:34

Liderul USR, Nicuşor Dan, anunţă că va semna moţiunea de cenzură a PNL, dacă aceasta va fi iniţiată, şi spune că formaţiunea pe care o conduce va lupta împotriva planurilor PSD-ALDE în domeniul justiţiei atât în Parlament, cât şi în stradă.

''Am spus în campania electorală că miza PSD este să câştige puterea pentru a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi şi prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de plătit.
Vom lupta pentru a împiedica acest plan, care a fost declanşat săptămâna trecută, prin toate mijloacele, atât în Parlament cât şi în stradă. Vom semna moţiunea de cenzură a PNL, dacă va fi iniţiată, şi vom lupta pentru ca moţiunea simplă a USR, împotriva ministrului Florin Iordache, să fie adoptată de Parlament. Este nevoie de toate forţele opoziţiei şi ale societăţii pentru a opri planul PSD. Ne vedem astăzi în Piaţa Universităţii'', a scris Nicuşor Dan pe Facebook duminică.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan USR motiune PNL
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close