Antena 3 CNN Politică Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019. Clotilde Armand e și pe această listă

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019. Clotilde Armand e și pe această listă

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019. Clotilde Armand e și pe această listă
29 Noi 2018   •   14:05

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019 Uniunea Salvaţi România şi-a prezentat, joi, lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019, printre aceştia numărându-se deputatul Cristian Ghinea şi consilierul local Sector 1 Clotilde Armand.

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019 Următoarele locuri au fost ocupate de către: Nicolae Ştefănuţă, Vlad Botoş, Vlad Gheorghe, Reniuţ Naomi, Radu Ghermez.

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019 Rezultatele au fost anunţate joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele USR, Dan Barna, care a precizat că 82% dintre membrii partidului şi-au exprimat opţiunea în cadrul alegerilor interne pentru desemnarea candidaţilor.

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019 85 de membri USR s-au înscris în cursa internă pentru alegerile europarlamentare din 2019.

Lista candidaților USR la alegerile europarlamentare 2019 Campania internă pentru alegerea candidaţilor a început pe 1 octombrie şi au fost organizate peste zece dezbateri în oraşe din ţară. Procesul de votare a debutat în data de 22 noiembrie şi s-a încheiat joi, la ora 12,00
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close