Antena 3 CNN Politică "Lista neagră" cu miniştrii lui Ponta. Cine sunt "incompetenţii din Guvern", în viziunea lui Bogdan Chirieac

"Lista neagră" cu miniştrii lui Ponta. Cine sunt "incompetenţii din Guvern", în viziunea lui Bogdan Chirieac

"Lista neagră" cu miniştrii lui Ponta. Cine sunt "incompetenţii din Guvern", în viziunea lui Bogdan Chirieac
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    11 Noi 2013   •   21:16

Mai mulţi miniştri din actualul guvern ar trebui să renunţe la funcţie, iar actualul cabinet este unul slab, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena 3.

 
"Cred că are un număr de miniştri premierul, care chiar ar trebui să se ocupe de alte lucruri", a spus Chirieac, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Pe lista neagră a analistului politic figurează circa şapte miniştri.
 
"Din capul locului, domnul Voinea de la Buget, domnul Corlăţean de la Externe, domnul Duşa de la Apărare, domnul de la Economie şi ar mai fi şi alţii. Nici Radu Stroe nu mi-a cofirmat nimic până la această dată. Cred că sunt oameni care ar trebui să se ocupe de altceva. La fiecare dintre ei am date pe care mă bazez, acţiuni ale lor, prin incompetenţă. Doamna Câmpeanu dacă n-ar mai avea fondurile europene, cred că ar fi bună. (...) în opinia mea, e un guvern slab. Şi Liviu Dragnea, pe care nu-l înţeleg", a spus jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac.
 
În ceea ce-l priveşte pe premier, Chirieac are o impresie bună despre parcursul acestuia.
 
"Prim-ministrul de pildă a învăţat în fiecare zi şi învaţă zi de zi să fie prim-ministru. În România, din nefericire, se face practică la locul de muncă", a încheiat analistul politic.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close