Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzată de plagiat

Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzată de plagiat

Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzată de plagiat
31 Iul 2016   •   23:19

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că nu doreşte să comenteze ce spune Alina Gorghiu, cum că va demisiona din fruntea PNL dacă va exista varianta formării unui guvern PSD-PNL, menţionând totuşi că aceasta "poate fi acuzată de plagiat". 

"Nu prea comentez ce spune această doamnă, mai ales că poate fi acuzată de plagiat. Eu am spus, în ultima perioadă, că noi nu vrem să facem guvern cu PNL, pentru că nu avem cu cine să ne înţelegem. Pe de altă parte, noi am asumat în partid că facem alianţă cu ALDE şi o vom putea face. În rest, cine îşi dă demisia de acolo, este strict problema dumnealor", a precizat Dragnea într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

El a mai spus că "indiferent ce se va întâmpla", Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul său. 

"Avem o relaţie veche, bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple. Inclusiv cu Daniel Constantin", a spus Dragnea. 

Cât priveşte declaraţia lui Victor Ponta că se înţelege foarte bine cu Liviu Dragnea pentru că nu comunică, preşedintele PSD a spus că nu vrea să comenteze acest lucru, nu vrea să răspundă "nici la înţepături, nici la ironii". 

"Nu vreau să comentez, în schimb vă pot spune altceva, eu am un obiectiv foarte serios, câştigarea alegerilor parlamentare de către PSD şi PSD să formeze guvernul şi să furnizeze candidatul pentru funcţia de prim-ministru. Mă ocup de lucruri serioase împreună cu toţi colegii din partid şi nu vreau să răspund nici la înţepături, nici la ironii. Oricine vrea să muncească în partid este bine primit", a spus Dragnea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Liviu Dragnea plagiat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close