Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Am fost amenințat și apoi am primit informația că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare

Liviu Dragnea: Am fost amenințat și apoi am primit informația că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare

Liviu Dragnea: Am fost amenințat și apoi am primit informația că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare
24 Ian 2017   •   21:41

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, că a fost amenințat de mai multe ori, de când a început dezbaterea despre Legea Grațierii:

“Văd că și președintele Iohannis și alte două partide folosesc această idee într-o confruntare politică. Pentru că noi vorbim despre legile fundamentale ale omului. Eu regret că acești oameni folosesc acest subiect pentru a scoate oameni în stradă, pentru a amenința, pentru a incita la ură, pentru că așa cum eu am fost amenințat, și dumneavoastră ați fost amenințaț și aud că și alte televiziuni au fost amenințate”, a explicat Liviu Dragnea.

“Eu am fost aseară la o emisiune, unde am încercat să fiu cât se poate de echilibrat, dar eu nu renunț la ce am spus și la ce am promis că voi face. Până de curând, primeam tot felul de informații, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presați, amenințați, să scrie niște denunțuri. Și în ultimele zile am primit astfel de informații, de la oameni din sistem. Și nu este vorba doar despre mine, dar și de domnul Tăriceanu”, a conchis președintele PSD.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close