Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Am încercat să-l sun pe președinte. Ori mi-a scos telefonul din memorie, ori l-a blocat

Liviu Dragnea: Am încercat să-l sun pe președinte. Ori mi-a scos telefonul din memorie, ori l-a blocat

Liviu Dragnea: Am încercat să-l sun pe președinte. Ori mi-a scos telefonul din memorie, ori l-a blocat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    27 Dec 2016   •   18:16

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu mai crede într-un dialog cu preşedintele Klaus Iohannis, arătând că acesta nu l-a sunat înainte de a anunţa decizia de a respinge propunerea de prim-ministru, iar el a încercat să-l sune pe şeful statului de sărbători, dar avea telefonul închis.

„Nu mai cred în acest dialog pentru că putea, chiar dacă mi-a şters numărul din memorie, cred că avea unde să sune ca să-l afle, deci putea să sune în toate aceste zile. Nu cred în acest dialog. Toate acţiunile, toate gesturile preşedintelui de la alegeri încoace au fost anti-dialog, deci este străveziu că nu vrea dialog. (...) O să vă spun un secret. Sâmbătă, am încercat să-l sun pe dl. preşedinte doar să-i urez 'Crăciun fericit'. Ori mi-a scos telefonul din memorie, ori l-a blocat, ori a avut telefonul închis, ori l-a schimbat. Eu am făcut acest gest, dar suna închis. Porumbei călători nu am vrut să trimit, ca să mă duc la dumnealui, nu cred că puteam să trec de SPP. Eu am făcut acest gest sâmbătă, nu pentru altceva, doar pentru a-i ura 'Crăciun fericit' şi pentru a-l face să înţeleagă că noi nu venim pentru a genera un război politic în România, noi vrem să guvernăm această ţară. Se pare că dumnealui nu vrea asta”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că preşedintele Iohannis nu l-a mai sunat de la consultările de la Cotroceni pe tema Brexit-ului.

„Nu am primit adresă la partid nici de la Cotroceni, nici de la servicii, nici eu personal, nici pe WhatsApp, nici pe telegraf. Apropo, am şi WhatsApp şi telegraf şi gmail. Nu am primit nimic să-mi spună: Domnule, vezi că ai înnebunit, vine aici nu ştiu ce structură teroristă”, a adăugat Dragnea, întrebat dacă a primit vreo adresă în legătură cu propunerea de prim-ministru.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close