Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea anunță fonduri de la Guvern pentru gospodăriile din Moldova. Sumele pot ajunge și la 40.000 de lei

Liviu Dragnea anunță fonduri de la Guvern pentru gospodăriile din Moldova. Sumele pot ajunge și la 40.000 de lei

Liviu Dragnea anunță fonduri de la Guvern pentru gospodăriile din Moldova. Sumele pot ajunge și la 40.000 de lei
19 Apr 2019   •   16:36

Guvernul va aloca 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole. Sumele se pot dubla. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea.

”Pornind de la ideea această regiune are un PIB pe locuitor de 27 de mii de lei, față de 44 de mii de lei media națională, am elaborat un program specific de sprijin pentru această regiune. Voi spune doar câteva idei din program, restul programului sper să îl faceți cunoscut ca oamenii să poată să îl acceseze.

În primul rând este vorba de acordarea unei sume de 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole.

Cei care vor și mai mulți bani pot merge până la suma de 40.000 de lei și le putem acorda garanții pentru credit.

Aici vorbim de izolarea termică și energetică prin anvelopare, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la rețeaua de apă, canalizare și gaze, amenajarea de grupuri sanitare din interiorul locuinței, apă caldă menajeră prin sisteme solare.

Programul se adresează cetățenilor, persoane fizice și va fi aprobat cât de curând prin ordonanță de urgență și nu are caracter de ajutor de stat”, a declarat Liviu Dragnea, în cadrul unui miting desfășurat la Botoșani.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close