Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea are probleme de sănătate şi este chinuit de dureri insuportabile. Dezvăluirile, făcute de logodnica fostului lider PSD

Liviu Dragnea are probleme de sănătate şi este chinuit de dureri insuportabile. Dezvăluirile, făcute de logodnica fostului lider PSD

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a început un tratament fizio şi kinetoterapeutic după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

Liviu Dragnea are probleme de sănătate şi este chinuit de dureri insuportabile. Dezvăluirile, făcute de logodnica fostului lider PSD
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    01 Oct 2020   •   13:30

Informaţia a fost dezvăluit de Irina Tănase, iubita fostului politician, aflat de anul trecut în închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la o instituţie publică din Teleorman.

E a declarat pentru FANATIK că lui Dragnea i s-a făcut un RMN la coloană şi a fost consultat de medici, iar în prezent urmează în închisoare programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de ''durerile insuportabile'' la coloana vertebrală.

"Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite", a precizat Irina Tănase.

Publicaţia o mai citează pe avocata lui Liviu Dragnea, care susţine că acestuia din urmă i-a fost încălcat dreptul la sănătate și că nu a fost dus la spital pentru investigațiile necesare.

Fostul lider PSD este consemnat în celulă după ce a dat un interviu pe Skype

Din acest motiv, fostul lider PSD ar fi dezvoltat şi alte afecţiuni.

"I-a fost încălcat dreptul la sănătate. El nu a fost dus la Spitalul Foișor pentru investigațiile necesare, are probleme lombare și cervicale cu hernii. Din cauza faptului că nu a avut posibilitatea să se miște i s-au umflat genunchii. A cerut să fie dus la un RMN și a fost dus după 4 săptămâni. Din 26 iunie este blocat in celulă", susţine apărătoarea sa.

Ea a mai precizat că Dragnea este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi.

Sancţiunea a fost dispusă după ce în luna iunie anul acesta el a dat un interviu, prin Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat povestit despre situația lui în penitenciar.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Irina Tănase sănătate
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close