Liviu Dragnea are probleme de sănătate şi este chinuit de dureri insuportabile. Dezvăluirile, făcute de logodnica fostului lider PSD

de Adrian Iclozan    |    01 Oct 2020   •   13:30
Liviu Dragnea are probleme de sănătate şi este chinuit de dureri insuportabile. Dezvăluirile, făcute de logodnica fostului lider PSD Hepta

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a început un tratament fizio şi kinetoterapeutic după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

Informaţia a fost dezvăluit de Irina Tănase, iubita fostului politician, aflat de anul trecut în închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la o instituţie publică din Teleorman.

E a declarat pentru FANATIK că lui Dragnea i s-a făcut un RMN la coloană şi a fost consultat de medici, iar în prezent urmează în închisoare programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de ''durerile insuportabile'' la coloana vertebrală.

"Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite", a precizat Irina Tănase.

Publicaţia o mai citează pe avocata lui Liviu Dragnea, care susţine că acestuia din urmă i-a fost încălcat dreptul la sănătate și că nu a fost dus la spital pentru investigațiile necesare.

Fostul lider PSD este consemnat în celulă după ce a dat un interviu pe Skype

Din acest motiv, fostul lider PSD ar fi dezvoltat şi alte afecţiuni.

"I-a fost încălcat dreptul la sănătate. El nu a fost dus la Spitalul Foișor pentru investigațiile necesare, are probleme lombare și cervicale cu hernii. Din cauza faptului că nu a avut posibilitatea să se miște i s-au umflat genunchii. A cerut să fie dus la un RMN și a fost dus după 4 săptămâni. Din 26 iunie este blocat in celulă", susţine apărătoarea sa.

Ea a mai precizat că Dragnea este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi.

Sancţiunea a fost dispusă după ce în luna iunie anul acesta el a dat un interviu, prin Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat povestit despre situația lui în penitenciar.

x close