Antena 3 Politică Liviu Dragnea are un avertisment tranșant pentru premierul Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea are un avertisment tranșant pentru premierul Viorica Dăncilă

de S.T.    |    21 Mai 2019   •   16:53
Liviu Dragnea are un avertisment tranșant pentru premierul Viorica Dăncilă
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA

Liviu Dragnea are un avertisment tranșant pentru premier: să nu uite pentru ce a fost pus acolo.

Președintele PSD a anunțat că după alegeri va avea loc o analiză în partid.

În ceea ce priveşte relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu partidul, liderul PSD a spus că va face o analiză după alegerile de duminică.

„O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. Este un sfat pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern - să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor, 48,5% locuri în Parlament, este un rezultat istoric, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că ajungând în post de ministru de a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun şi va fi eficient. Dacă o să se preocupe de altceva atunci nu o să fie un ministru bun pentru că nu îşi mai capacitează toată energia şi priceperea pe domeniul pe care teoretic ar trebui să îl coordoneze”, a afirmat liderul PSD.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close