Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Astăzi îmi depun mandatul la partid. Nu pot să mai fiu preşedinte executiv după această sentinţă

Liviu Dragnea: Astăzi îmi depun mandatul la partid. Nu pot să mai fiu preşedinte executiv după această sentinţă

Liviu Dragnea: Astăzi îmi depun mandatul la partid. Nu pot să mai fiu preşedinte executiv după această sentinţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mai 2015   •   10:42

Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că în cursul zilei va ajunge la sediul partidului şi îşi va depune mandatul de preşedinte executiv, după ce partidul a decis să amâne din nou şedinţa CEx pentru a discuta situaţia sa. 

 
"Eu nu mai vreau să prelungesc această discuţie despre demisia mea. În consecinţă, astăzi, când ajung la partid voi înregistra demisia şi ea devine efectivă. Cu tot respectul pentru toţi colegii care mă susţin, cu toate mulţumirile. Dacă partidul va hotărî că pot să îi ajut în continuare, voi fi dispus să o fac. Eu am anunţat de vineri că îmi depun mandatul la BPN, luni nu a fost un BPN formal, a rămas să se organizeze o şedinţă a CEX, care iată, a fost amânată. Eu îmi depun mandatul astăzi la partid."
 
"Eu nu cred că este în regulă ca, după această sentinţă, pe care eu o consider nedreaptă, dar o respect, ca eu să fiu preşedinte executiv în continuare."
 
Întrebat dacă această sentinţă afectează cumva relaţia sa preşedintele PSD, Victor Ponta, Dragnea a explicat că nu se schimbă nimic.
 
"Rămânem în echipă, după cinci ani şi ceva în care am lucrat împreună, sunt dispus să mă implic în orice activitate a partidului. Relaţia mea cu Victor Ponta nu poate fi afectată în niciun fel."
 
Referitor la informaţiile apărute în presă conform cărora ar fi chiar naşul lui Sevil Shhaideh, nominalizată la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Dragnea a arătat că nu există asemenea relaţii în religia musulmană.
 
"Presa a scris şi a vorbit multe în aceste zile. Există cetăţeni din presă care şi-au permis să îşi bată joc şi de membri morţi din familia mea. De asemenea, sunt şi unii care dezinformează. În religia musulmană nu există noţiunea de "naş". Sunt martori. O cunosc pe doamna Sevil Shhaideh de 15 ani de zile. Cred că va fi un ministru foarte bun. Nu vine mâine sau azi pentru prima oară în minister, cred că va continua ce am construit împreună, are o misiune grea, un minister greu, dar cred că va fi un ministru bun."
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mandat partid
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close