Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, atac la Viorica Dăncilă din spatele gratiilor

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dăncilă din spatele gratiilor

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dăncilă din spatele gratiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA
01 Oct 2019   •   21:56

Lovitură pentru Viorica Dăncilă! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

Apelul lui Liviu Dragnea a fost înregistrat luni la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit portalului instanţelor. Judecătorii nu au stabilit încă primul termen de judecată.

În data de 8 august, Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general. Acesta susţinea că având în vedere că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, şi deci ar invalida şi numirea Vioricăi Dăncilă, votată de organizaţia judeţeană Teleorman.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricăi Dăncila la şefia PSD pe motiv că Parchetul nu a cerut în instanţă dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecătorii nu au avut un temei pentru a pune în discuţie participarea la congresul PSD a unei organizaţii de partid care continuă să existe şi nu este supusă vreunei proceduri de desfiinţare/dizolvare, scrie Adevărul.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea viorica dancila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close