Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, avertisment către noii şefi din PSD: Oamenii nu sunt interesaţi care e mai vocal

Liviu Dragnea, avertisment către noii şefi din PSD: Oamenii nu sunt interesaţi care e mai vocal

Liviu Dragnea, avertisment către noii şefi din PSD: Oamenii nu sunt interesaţi care e mai vocal
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Mar 2018   •   13:44

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validată la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni în primul Birou Permanent Naţional, în prezenţa preşedintelui Liviu Dragnea, a preşedintelui executiv Viorica Dăncilă şi a secretarului general al PSD, Marian Neacşu.

„Am avut o primă întâlnire informală cu cei aleși la congres, am discutat despre asumarea de responsabilități, despre îndeplinirea obiectivelor susținute la congres, despre dorința mea ca această nouă echipă de să funcționeze într-adevăr ca o echipă. Le-am spus că valoarea fiecaăruia va fi legata de modul cum vor relaționa cu colegii din regiunile care i-au ales. Am discutat despre un mod de comunicare coerent și eficient. Cam astea au fost, în principal, primele subiecte. Mi-a făcut o impresie bună întâlnirea, sunt foarte doritori să se implice. Sper să fie o echipă sudată, pentru ca partidul, Guvernul are nevoie de așa ceva”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă s-au stabilit anumite responsabilităţi pentru fiecare funcţie în parte, şeful PSD a spus că acest lucru va fi stabilit în curând.

„Nu, urmează. O să fie o discutăm cu fiecare dintre ei, apoi cu ei în ansamblu și o să stabilim pentru fiecare în parte un pachet de responsabilități, dar asta nu înseamnă că vor fi exclusive. Vor avea implicare în chestiuni specifice”, a adăugat Dragnea.

Cât despre avertismentul făcut în cadrul BPN: "Nu, nici vorba. Nu e vorba de avertizare, e vorba de acest spirit de echipă și le-am amintit ce a însemnat anul 2016, când tot partidul a funcționat că o echipă. Proiectele personale pot fi scoase în evidență într-o echipă și sunt convins că toți au înțeles. Le-am spus că vreau că ei să comunice cât mai mult, numai că să comunice structural și despre ce vor oamenii de la noi. Oamenii nu sunt interesați care e mai vocal, care înjură mai mult”, a declarat Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close