Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea candidează la şefia PSD: Niciodată nu o să fac ceva împotriva lui Ponta

Liviu Dragnea candidează la şefia PSD: Niciodată nu o să fac ceva împotriva lui Ponta

Liviu Dragnea candidează la şefia PSD: Niciodată nu o să fac ceva împotriva lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iul 2015   •   17:02

UPDATE 17.02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat oficial, marţi, decizia sa de a candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc mâine. 

"În urma discuţiilor din ultimele zile cu foarte mulţi colegi, majoritatea din Comitetul Executiv, am decis ca mâine (miercuri, la CExN - n.r.) să cer votul de încredere pentru a prelua atribuţiile de preşedinte PSD, în urma demisiei lui Victor Ponta", a declarat Liviu Dragnea, marţi, la sediul PSD.

De asemenea, coordonatorul politic al PSD a precizat că, va veni un plan în perioada următoare.
 
Dragnea a mai spus, răspunzând unei întrebări, că în luarea acestei decizii de a candida la şefia interimară a PSD, a contat convingerea că, prin implicarea sa şi formarea unei echipe serioase de conducere, partidul îşi poate recăpăta încrederea că în perioada următoare se va putea organiza serios pentru ca anul electoral 2016 să fie unul de succes.

"Partidul poate fi stabilizat, îşi poate recăpăta încrederea", a spus Dragnea.

În ce priveşte votul de mâine, coordonatorul politic al PSD a precizat că se aşteaptă la un vot din partea premierului şi a adăugat că niciodată nu va face ceva împotriva lui Victor Ponta, cu care este prieten din 2010.

"Eu sunt prieten şi camarad cu Victor Ponta din 2010, am fost şi rămân prietenul lui şi cu fapta, şi cu gândul, şi toata viaţa nu o să fac niciodată ceva împotriva lui Ponta. (...) Mă aştept mâine să primesc votul lui Victor Ponta, pentru că Victor Ponta a fost votat de mine tot timpul", a adăugat Liviu Dragnea.
 
Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD este convocat pentru miercuri, la ora 15.00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimară a partidului. După demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, interimatul la şefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.

Citiţi şi Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la şefia PSD?

Lista candidaţilor la şefia PSD. Rovana Plumb şi Liviu Dragnea mai au 2 contracandidaţi

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close