Antena 3 Politică Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea dreptului la muncă

Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea dreptului la muncă

de Roxana Ciucă    |    23 Apr 2021   •   17:00
Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea dreptului la muncă
Sursa foto: Hepta

Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă, în cazul în care ar fi fost lăsat să lucreze.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, vineri, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în contradictoriu cu Administrația Penitenciarului Rahova.

Magistrații i-au recunoscut cele 50 de zile în care nu a putut munci, din cauză că nu i-a fost acordat acest drept de conducerea Penitenciarului Rahova.

Este vorba despre perioada în care nu a fost scos la muncă, mai exact din luna iulie a anului 2020 și până în februarie 2021. Ele i-au fost pontate ca fiind zile muncite.

Liviua Dragnea a ispășit aproape doi ani de zile, din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare, pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman.

Fostului lider PSD i-au fost pontate zilele în care nu a muncit, din diverse motive. A și avut hotărâri în acest sens, mai exact două, iar prin aceste hotărâri se arăta că i-a fost încălcat dreptul la muncă, din partea celor de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea, aviz favorabil pentru eliberarea condiționată

În data de 21 aprilie, Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată. Comisia Penitenciarului Rahova a decis că Dragnea este reabilitat.

Astfel, săptămâna viitoare, Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată.

Liviu Dragnea a executat deja doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Drept urmare, Dragnea are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat. Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close