Antena 3 CNN Politică Previziune sumbră pentru PSD. "Trebuie ras totul până în alegerile locale"

Previziune sumbră pentru PSD. "Trebuie ras totul până în alegerile locale"

de S.T.    |    11 Feb 2016   •   21:30

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit joi seară, la Antena 3, despre scena politicii româneşti, făcând şi o previziune sumbră pentru PSD.

"Trebuie ras totul până în alegerile locale. Eu anticipez că va fi condamnat preşedintele PSD Liviu Dragnea (...). Ne putem aştepta ca foarte curând să vină soluţia finală în România şi veţi vedea cum, în România, cu ajutorul DNA şi a altor instituţii de forţă, PSD-ul va fi terminat ca imagine. Aşa văd eu", a spus Răzvan Savaliuc.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au pentru 29 februarie dezbaterile în dosarul "Referendumul", în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare.

Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013 pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit DNA, în calitate de secretar general al PSD, Liviu Dragnea, cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte formaţiunea reprezentată de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close