Liviu Dragnea a scăpat de COVID, dar are mari dureri: ”E supus unui șir lung de abuzuri”

de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   10:15
Liviu Dragnea a scăpat de COVID, dar are mari dureri: ”E supus unui șir lung de abuzuri”

Liviu Dragnea s-a vindecat de COVID, dar are dureri mari la coloană. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că fostul lider social-democrat este supus în continuare ”unui lung șir de abuzuri și nedreptăți”.

Codrin Ștefănescu susține că a fost în vizită la Liviu Dragnea joi, 31 decembrie.

„Ieri am fost în vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de Covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris vineri seara Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Dragnea, confirmat cu COVID la început de decembrie

Fostul secretar general al PSD a anunțat în 13 decembrie că Liviu Dragnra a fost confirmat cu COVID-19 și a fost transferat la Penitenciarul-Spital București-Jilava.

„A fost dus la Spitalul Jilava, unde este plin de Covid, a fost pus în cameră cu mai mulți bolnavi. Vreau să îl văd acasă, în viață”, a spus atunci Ștefănescu, pentru Mediafax.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Parteneri
x close