Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre actuala guvernare: Prostia conduce România

Liviu Dragnea, despre actuala guvernare: Prostia conduce România

Liviu Dragnea, despre actuala guvernare: Prostia conduce România
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Mai 2011   •   23:06

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit vineri, la Antena 3, despre măsurile de austeritate luate de politicienii de la guvernare şi a caracterizat actuala situaţie de la noi din ţară, ca fiind "prostia care conduce România".

"Din punctul meu de vedere, cu actualul regim nu e nici o rază de lumină, nici o umbră de speranţă. (...) în primul rând pentru că au ridicat la rang de politică de partid şi de stat incompetenţa. Practic, putem spune că prostia conduce România", a precizat pesedistul Liviu Dragnea, vineri, la emisiunea "Vorbe grele", de la Antena 3.

În opinia lui Dragnea, problema României nu este lipsa banilor, aşa cum spune premierul Emil Boc, ci drumul pe care îl iau aceştia.

"Sunt bani, numai că se fură, se drenează prin mafiile din aproape toate domeniile din economie şi nu numai - importul de legume-fructe, mafia petrolului, produse agricole, contrabanda cu ţigări, mafia achiziţiilor publice la nivel de ministere", a declarat Dragnea.

Nu în ultimul rând, secretarul general al PSD a vorbit şi de "răutatea" celor de la guvernare, pe care spune că el a simţit-o atunci când s-au anunţat măsurile de austeritate.

"Eu cred că guvernul acesta îşi urăşte propriul popor. Am văzut cu câtă satisfacţie anunţa măsurile foarte dure de austeritate, care aduc foarte mult rău românilor", a spus secretarul general al PSD.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close