Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre bicicletele comandate de PDL: Nu cred, pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi

Liviu Dragnea, despre bicicletele comandate de PDL: Nu cred, pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi

Liviu Dragnea, despre bicicletele comandate de PDL: Nu cred, pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   20:53

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că nu crede afirmaţia senatorului PSD, Lia Olguţa Vasilescu, conform căreia PDL ar fi comandat patru milioane de biciclete pentru campania electorală, informează Mediafax.

"Nu cred! Pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi! E prea gogonată asta cu patru milioane de biciclete.Nu că nu şi-ar dori, dar probabil că ar vrea să găsească pe cineva să le şi plătească. Atunci,da! [...] Eu m-aş bucura să o facă, totuşi. Patru milioane de biciclete la români, în condiţiile în care ei au scăpat hăţurile din mână în ţara asta şi e din ce în ce mai greu să cumperi carburant, ar fi ceva! Şi pentru mediu e bine. Asta e o acţiune pentru mediu. Să dea Sfântul! [...] Credeţi că aceia care primesc bicicletele îi votează în continuare? Nici gând!", a precizat Dragnea.

Olguţa Vasilescu a scris pe blog că PLD a comandat în China patru milioane de biciclete ca şi "material de propagandă pentru următoarea campanie", adăugând că a primit informaţia din trei surse şi două judeţe diferite.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close