Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre chemarea sa la DNA: Asistăm la tentativa lui Băsescu de a se răzbuna pe cei care i-au determinat pe români să îl respingă prin vot

Liviu Dragnea, despre chemarea sa la DNA: Asistăm la tentativa lui Băsescu de a se răzbuna pe cei care i-au determinat pe români să îl respingă prin vot

Liviu Dragnea, despre chemarea sa la DNA: Asistăm la tentativa lui Băsescu de a se răzbuna pe cei care i-au determinat pe români să îl respingă prin vot
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Sep 2012   •   23:46

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat, în exclusivitate la Antena 3, că se aştepta ca şi el să fie chemat la DNA să dea explicaţii în dosarul referendumului după ce „au anchetat oameni prin sate, pe uliţe, au intrat peste ei în biserici şi i-au pus să jure pe biblie.“

„M-aşteptam să ajungă şi la mine. Doar am condus campania întregului PSD de la nivel central, campanie prin care, în mod legal, am cerut oamenilor să vină la vot şi să voteze DA pentru demitere“, a spus Dragnea, precizând că nu ştie de ce este chemat să dea explicaţii la DNA.

„Cred că este vorba de referendumul pentru demitere. O să aflu mâine“, a precizat Dragnea.

„Principala acuzaţie cred că este asta, că am votat DA la referendum. Pe de altă parte, cei care i-au blocat pe oameni să voteze, încălcând legea, [...] pe ei nu îi întreabă nimeni de sănătate. Sunt din partea cealaltă, în frunte cu Traian Băsescu“, a mai spus secretarul general al PSD.

„În condiţiile în care Traian Băsescu mi-a pronunţat numele de câteva ori în campania electorală dând indicaţii foarte clare era normal să se întâmple lucrurl ăsta“, a adăugat Liviu Dragnea.

El a declarat că se va prezenta, joi, la DNA exprimându-şi speranţa că dosarul referendumului va fi instrumentat corect.

„Sper să nu mai apară scurgeri de informaţii pe surse, să nu mai apară înregistrări pentru că tot ce s-a întâmplat este corect, tot ce s-a întâmplat este legal, nu este nimic ilegal acolo, eu nu am nimic de ascuns şi aş vrea ca toată procedura să fie corectă“, a mai spus Dragnea.

Secretarul general al PSD a spus că asistăm la tentativa unui om, respins de 7.500.000 români, de a se răzbuna pe cei care i-au determinat pe români să vină să îl respingă.

Vezi mai jos ce mesaj i-a transmis Liviu Dragnea lui Traian Băsescu la finalul interviului.


Liviu Dragnea a fost citat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta va fi audiat joi la sediul DNA.

Dragnea este cercetat în dosarul referendumului. El este acuzat că şi-ar fi folosit influenţa pentru a determina oamenii să voteze într-un anumit fel la referendum.




×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close