Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre lupta ascunsă pentru șefia PSD: ”Nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie vor prima rezultatele”

Liviu Dragnea, despre lupta ascunsă pentru șefia PSD: ”Nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie vor prima rezultatele”

Liviu Dragnea, despre lupta ascunsă pentru șefia PSD: ”Nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie vor prima rezultatele”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
02 Aug 2017   •   08:41

Nu există o luptă ascunsă pentru şefia PSD spune atât Mihai Tudose, cât şi preşedintele PSD Liviu Dragnea. În două interviuri acordate marți seară, atât premierul social-democrat, cât şi preşedintele partidului, îşi transmit mesaje pacifiste.

Declaraţiile celor doi au loc în contextul în care fostul premier şi preşedinte al PSD, Victor Ponta, afirma că Mihai Tudose ar putea prelua conducerea social-democraţilor. 

"Nu știu ce consideră dumnealui că este inevitabil sau nu. Eu nu-mi doresc șefia PSD. Sunt în relații foarte bune cu toți colegii, cu atât mai mult cu domnul președinte al partidului", a spus Mihai Tudose.

"E prematur, perioada e foarte scurtă şi este prematur să fac o astfel de evaluare, dar pe Mihai Tudose îl ştiu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care munceşte, un om pragmatic, are energie, sper să-şi ţină nivelul de energie, îi pune la treabă pe miniştri, comunică cu ei şi este preocupat, ca toţi membrii Cabinetului sper, să se recupereze întârzierile. Şi încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat, unele chiar erau lăsate pur şi simplu, unele iniţiative şi măsuri din programul de guvernare. Deci cred că va fi bine", a afirmat și Liviu Dragnea, la ”Sinteza Zilei”.

”Sigur că nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecțiune, vor prima rezultatele. Pe mine și pe noi, ca partid și coaliție, ne interesează rezultatele, deci va fi o relație bazată strict pe cifre și pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni și care are ca obiective principale mai mulți bani în buzunarele românilor, o țară dezvoltată, o tara atractivă”, a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mihai tudose Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close