Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mai 2018   •   14:15

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, după ședința BPN, că nu este de acord ca Poșta Română să se privatizeze. 

„Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de până acum și nu suntem de acord nici noi să se privatizeze Poșta Română. S-a spus la un moment dat că această majorare de capital a reprezentat un ajutor de stat. Poșta Română a decis să facă testul investitorului. A angajat o companie foarte serioasă, care a făcut această analiză, a prezentat-o Consiliului Concurenței. Consiliul Concurenței a spus că nu este vorba despre un ajutor de stat, iar operațiunea este în regulă. Noi nu dorim ca Poșta Română să fie privatizată”, a spus Dragnea, după ședința BPN.

Liderul PSD a spus că s-a stabilit ca, începând din iunie sau din iulie, toate pensiile se vor achita până în data de 15 ale fiecărei luni.

„S-a stabilit un calendar foarte strict în ceea ce privește plata pensiilor. Acum se face între 9-28 ale luni. S-a decis ca să nu mai existe niciun fel de confuzie, ca pensiile să fie plătite până în data de 15 ale lunii. La 1 ale lunii se virează banii către Poșta Română, apoi se fac toate procedurile, astfel încât 15 mai să fie ultima zi în care să se plătească pensiile. Rămâne să se decidă de când intră în vigoare această măsură. Problema este dacă se începe din iunie sau iulie, ca de la 15 ale lunii să se plătească pensiile”, a anunțat Liviu Dragnea. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea pensii calendar
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close