Antena 3 Politică Liviu Dragnea, despre primăriile rămase fără bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Liviu Dragnea, despre primăriile rămase fără bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

25 Oct 2017   •   14:54
Liviu Dragnea, despre primăriile rămase fără bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că primăriile sunt autonome şi decid câţi bani alocă pentru salarii şi câţi pentru dezvoltare, avertizând că au şi o responsabilitate privind deciziile pe care le iau.

Întrebat, miercuri, de presă, la Carei, judeţul Satu Mare, cum se face că în urma Legii salarizării sunt primării din ţară care nu au bani pentru salarii, Liviu Dragnea a spus că nu a auzit despre aceste probleme, susţinând că primăriile au libertatea prin hotărârile consiliilor locale să aprobe atât statul de funcţii, organigrama, cât şi bugetul.

„Orice primărie este autonomă, are libertatea prin hotărârile consiliului local să aprobe atât statul de funcţii, organigrama cât şi bugetul. Ei hotărăsc câţi bani alocă pentru salarii şi câţi alocă pentru dezvoltare. Au această autonomie pe care au cerut-o, şi în mod corect au cerut-o pentru că este un principiu european, dar în acelaşi timp au şi responsabilitatea deciziilor pe care le iau”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a participat, miercuri, la Carei, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române, alături de premierul Mihai Tudose şi ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close