Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre proiectul de buget: „Se respectă țintele de deficit sub 3% pentru anul 2018"-VIDEO

Liviu Dragnea, despre proiectul de buget: „Se respectă țintele de deficit sub 3% pentru anul 2018"-VIDEO

Liviu Dragnea, despre proiectul de buget: „Se respectă țintele de deficit sub 3% pentru anul 2018"-VIDEO
Sursa foto: FOTO: Agerpres
30 Oct 2017   •   20:57

După ce a participat la o ședință fulger alături de liderii coaliției pentru a discuta despre bugetul României pentru anul viitor, Liviu Dragnea a precizat care sunt concluziile acestei întâlniri.

„Ne-a prezentat premierul câteva chestiuni strategice pe care le abordasem acum două săptămâni de zile și are susținerea noastră politică. Am discutat despre o primă strategie de finanțare a infrastructurii vor avea loc întâlniri tehnice cu finanțatori străini. Am discutat despre parteneriatul public privat și acest proiect va fi adoptat prin Ordonanță de urgență. Firesc am discutat despre proiectul de buget.Se respectă țintele de deficit sub 3% pentru anul 2018. În cursul lunii noiembrie va fi depus la Parlament ca apoi în decembrie să fie votat", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a dat explicații și cu privire la ziua sa de naștere.

„Nu a fost dată în cinstea zilei mele de naștere. Ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare luni colegii deputați se întâlnesc pentru socializare. Nu am ce să spun cu mâhnire că și acum după doi ani se folosesc de moartea acelor copii", a adăugat Liviu Dragnea.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea proiect de buget
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close