Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre Sevil Shhaideh: Am spus ca va fi un om care arată bine, sunt consecvent

Liviu Dragnea, despre Sevil Shhaideh: Am spus ca va fi un om care arată bine, sunt consecvent

Liviu Dragnea, despre Sevil Shhaideh: Am spus ca va fi un om care arată bine, sunt consecvent
Sursa foto: Foto captura Antena 3
21 Dec 2016   •   16:01

Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, că s-a ținut de cuvânt atunci când a spus că va propune pentru funcția de premier al României ”un om care arată bine” și că este ”consecvent”, argumentând că Sevil Shhaideh este loiala și corectă, fiind singura persoana din partid în care are încredere că poate pune în practica programul de guvernare al PSD.

"Am spus că va fi un om care arată bine. Sunt consecvent (...). Cu doamna Sevil Shhaideh eu am lucrat pret de 13, 14 ani în diverse asociatii ale autoritatilor locale, am lucrat impreuna la initiative legislative. Era pe cealalta parte a baricadei cand ne luptam cu guvernul. Este un om în care eu am foarte mare încredere, de fapt a fost singura in care am avut încredere din partea din interiorul PSD că poate pune în practica acest program de guvernare pentru care eu am răspunderea maximă", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat care a fost reacția președintelui Klaus Iohannis când a auzit propunerea PSD de premier, Dragnea a spus că șeful statului a avut o atitudine pozitivă.

Sevil Shhaideh este propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru. Anunţul a fost făcut miercuri de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. El a spus că "deocamdată" nu poate solicita această funcţie pentru sine.

Citește și: Sevil Shhaideh, biografie. Cine este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close