x close

Liviu Dragnea: „Eu, dacă aș avea copii mici, i-aș vaccina”

19 Mai 2017   •   15:30
Liviu Dragnea: „Eu, dacă aș avea copii mici, i-aș vaccina” Foto: Agerpres

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) a declarat, vineri, la Bacău, că susține vaccinarea obligatorie, însă a subliniat că are rezerve în a o impune beneficiarilor.

El spune că, dacă ar fi în situația de a avea copii și de a fi nevoit să-i vaccineze, nu ar ezita să facă acest lucru.

Liderul social-democrat i-a solicitat ministrului Sănătății, Florian Bodog, să demareze mai multe campanii publice de informare a populației cu privire la avantajele vaccinării.

„Eu, în principiu, am o foarte mare rezervă în a obliga pe cineva să facă ceva. În principiu, dar rugăm și pe domnul ministru să se implice mai mult și să explice mai mult, și să aibă mai multe întâlniri. Această problemă a vaccinării copilului este extrem de sensibilă și cred că aici Ministerul Sănătății ar trebui să aibă săptămâna viitoare o prezentare mai amplă cu riscurile, cu avantajele acestei măsuri, pentru că subiectul este foarte, foarte important.

Din punctul meu de vedere, dacă aș avea copii mici, eu da, i-aș vaccina, dar am o foarte mare rezervă de principiu să oblig pe cineva să facă ceva. Dacă din punct de vedere al securității sănătății este imperios necesar ca această măsură să fie prevăzută, nu mă voi opune", a declarat Dragnea.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Liviu Dragnea copii mici vaccin
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati